Skip to content

Glas in Den haag

Wilt u Glas vervangen? Bel voor advies & hulp. Vakkundige Glaszetters in Den Haag. Alle glassoorten. Dag en nacht Glasservice. 24/7 bereikbaar. Zeer Scherpe tarieven. Jarenlange ervaring.

Glassoorten

Enkel glas, Dubbel glas, Draadglas HR++ glas, Figuur glas, Gehard glas, Inbraakwerend glas, Zonwerend glas.

Inmeetservice & Montage

Laat uw glas inmeten en monteren door professionele monteurs. Wanneer u onze inmeetservice besteld, zal er contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken. Onze monteur zal dan alles tot op de millimeter nauwkeurig in komen meten. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken en zal alles uitgewerkt worden zodat er geen twijfel bestaat over wat u nodig heeft. U kunt er daarna ook voor kiezen om het glas te laten monteren door Glasservice Den Haag ervaren monteurs. Er zal een afspraak gemaakt worden op een tijdstip welke voor u het beste uit komt.

Hoe bereken ik de glasmaat?
Om glas te bestellen met de juiste afmeting, is het van belang om de exacte glasmaat te bepalen. Dit is de breedte en hoogte van het glas,  gemeten in millimeters. Om tot de glasmaat te komen kunt u als basis de dagmaat of de sponningmaat nemen.

Wat is de sponningmaat?
Plaatst u een ruit in een nieuw kozijn, dan gaat u van de sponningmaat uit.  De sponning is de ruimte tussen  Door van de sponningmaat in breedte en in hoogte 10 millimeter af te trekken, komt u tot de glasmaat.

Wat is de dagmaat?
Vervangt u bestaand glas voor nieuw glas, dan gaat u uit van de dagmaat. Dit is de maat van de ruit, precies tussen de kozijnbalken, waar u tegenaan kijkt. Door bij de breedte en hoogte van de ruit, 24 millimeter op te tellen, komt u op de correcte glasmaat.

Wat is de spouwdikte of spouwbreedte?
Bij dubbel glas is de spouw het zwarte of grijze kader tussen de binnenruit en buitenruit. De spouw kan gevuld zijn met lucht (standaard isolatie glas) of met argon gas (HR++ isolatie glas). De spouw kan 6, 9, 12, 13 of 15 mm breed zijn.

Wat zijn de transportkosten voor het leveren van glas?
De bestelde ruiten worden met speciaal glastransportwagen op het gewenste adres geleverd.
De bezorgkosten voor het afleveren glas is gratis

U heeft een vraag? Spoedgeval? Ruitstuk? Wij helpen u graag Bel 070–369 9269

Wilt u glas Online bestellen? Profiteer nu bij boven 1750 € aankoop 30% Korting ga naar Webwinkel

U kunt ook via onze Contact formulier verblijvende offerte en advies vragen. Lees meer Over Ons

Wij zullen het zo snel mogelijk verwerken en u terug bellen. Contact

Glasservice voor steden in Zuid Holland?

Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht Glasservice in uw buurt.


Glasservice Den Haag
✓ 24 uur per dag ✓ 365 dagen per jaar ✓ Wij komen wel direct ✓ Geen voorrijkosten
✓ Zeer scherpe prijzen ✓ Ons bedrijf werkt met alle verzekeraars. GLASSERVICE DEN HAAG

Deze website gebruikt vertrouwelijke cookies Zijn alleen om website te ondersteunen.