Skip to content

Dubbel glas

Glasservice Den Haag
Glas reparatie

 

Vervanging voor particulieren & bedrijven

Geen voorrijkosten

Factuur rechtstreek naar verzekeraar op verzoek van klant

Glasservice Den Haag | Beste glasservice |

Glasschade, ruit stuk? 24 uur 7 dagen

Binnen 45 min ter plaatsen Werk gebied Randstad.

Dubbel glas geeft warmte niet door naar buiten, omdat er bij dubbel glas ruimte tussen beiden ruiten zit. Bij standaard dubbel glas word lucht gebruikt in de spouw. Lucht heeft een hoge warmteweerstand waardoor er minder warmte doorgegeven kan worden. Bij enkel glas zal de warme lucht binnenshuis door het glas afgekoeld worden. Enkelglas heeft een u-waarde van 5,7 W/m2K en dubbel glas behaalt bij een opbouw van 4 – 12 – 5 een u-waarde van ca. 2,8 W/m2K. Dubbel glas werkt zowel warmte- als geluidsisolerend.

Glas Den Haag heeft randstad als werkgebied.

Deze website gebruikt vertrouwelijke cookies Zijn alleen om website te ondersteunen.