Skip to content

Glasservice Goed BUITEN SCHILDERWERK    Glasservice Goed BINNEN SCHILDERWERK  Glasservice Goed BETONREPARATIE    Glasservice Goed STUKADOOR

Glasservice Schilder
Glasservice Schilder
Glasservice Schilder
Glasservice Schilder

Schilder

Hier kunt u terecht voor informatie over ons bedrijf. We vertellen u iets over de producten en diensten die wij leveren én over onze werkwijze. Ons bedrijf levert al 15 jaar Glasservice professionele en traditionele schilder-en onderhoudswerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van een passend advies op het gebied van onze diensten.

De binnenschilder afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc.

Ons deskundig team bestaat niet alleen uit vakmensen met goede kennis van zaken; zij hebben ook enorme passie voor hun werk. Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schilder vakmensen dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen.

Voor alle schilderwerkzaamheden kunt bij ons  Schilder vakmensen terecht!

Uiteraard bieden wij garantie op ons schilderwerk, er word een garantie van minimaal 2 jaar aangeboden. Er zijn geen kosten verbonden aan onze prijsopgaven.

Klant vriendelijkheid & kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor een vrijblijvende offerte of een prijsopgave kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Glasservice schilder kleuren waaiers
RAL Kleuren zijn bekend voor iedereen die werkt met kleuren. Gedurende meer dan 70 jaar heeft het ‘Duitse RAL instituut voor het verzekeren van kwaliteit en certificaten’ de RAL kleuren uitgewerkt en verstandaard, waardoor dit kleurensysteem universeel gebruikt wordt, zelf in de Verenigde Staten.
De originele verzameling van kleuren was eerst geïntroduceerd in 1927 in het RAL Classic Systeem (zie hieronder). Sindsdien is RAL steeds blijven evolueren om aan de vereisten van de industrie te kunnen blijven voldoen.

Met het gebruik van kleuren kunt de sfeer bepalen van uw interieur en de uitstraling van uw pand van buiten. Door het gebruik van lichte natuurlijke kleuren tegen een neutrale achtergrond kunt u een rustige sfeer creëren. Ook creëert u deze sfeer door tinten van dezelfde kleurfamilie toe te passen. Kleuren die op elkaar lijken, vooral in pastel- en neutrale tinten, gaan altijd prima samen.
 
Maar ook gewaagde en sterk contrasterende kleurencombinaties zorgen voor een opvallend resultaat. Denkt u bijvoorbeeld aan één wand in een uitspringende kleur. Het kiezen van een kleur is zeer persoonlijk. Mocht u inspiratie willen opdoen, dan adviseren wij u graag!
  • Resultaatgericht onderhoud
  • Bouwkundig onderhoud
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Geveltimmerwerk
  • Gevelreiniging
  • Schilderwerk
  • Kleuradvisering
  • Wandafwerking

Deze website gebruikt vertrouwelijke cookies Zijn alleen om website te ondersteunen.